Inschrijfavond 6,5 kamp

Inschrijfavond 6,5 kamp

Als Lustrumcommissie zijn we al een paar weken behoorlijk zenuwachtig en onrustig. Het gaat namelijk echt beginnen: op 26 juni gaat het lustrumjaar officieel van start. De KPJ bestaat dit jaar 65 jaar en dat zullen we vieren ook!

We hebben grootse plannen, maar zonder jou wordt het niets. Zorg dus dat je erbij bent op de café-avond van 26 juni. Op deze avond maken we het regelement bekend en kan je jezelf inschrijven voor de 6,5 kamp. Het is de bedoeling dat deze avond teamcaptains een groep van 4 á 8 personen opgeven. Vervolgens wordt op dezelfde avond het een en ander verteld over de 6,5 kamp.

Teams kunnen punten verdienen door op activiteiten aanwezig te zijn en mee te doen met de activiteit. Hierbij letten we op originaliteit en nog meerdere punten die per activiteit worden verteld. Het is verder per activiteit ook nog toegestaan om 2 extra spelers in te zetten, mocht een team niet aan het minimale aantal voor een activiteit komen.

Heb je na het lezen van dit nog vragen dan zijn we bereikbaar op contact@kpj.nl.
Tot 26 juni!

Groeten,

Lustrumcommissie

Geef een reactie