47e Rondje Droogh met Klompen Race – 20 september

Op 20 september wordt door ons al voor de 47e keer het Rondje Droogh georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor de gezelligheid, maar er wordt zeker ook gedacht aan sportieve prestaties. Het is ook al jarenlang het toneel voor veel families die allemaal aanwezig zijn. Van al dat hardlopen krijg je ook trek, daarom staat de barbecue de gehele dag aan.

De inschrijving voor alle afstanden gebeurd op de dag zelf. De locatie van de hardloopwedstrijd is op de J.C. Hoogendoornlaan in Bodegraven. De inschrijving sluit 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd, kinderen € 2 en volwassenen €4,-.

NIEUW: De Klompen Race! Hadden we vorig jaar nog de Stiletto Run, dit jaar gaan we rennen op klompen. Hollandse klompen, Zweedse klompen het maakt niet uit. Zolang het maar klompen zijn. Je rent 500 meter en voor de winnaar staat een leuke prijs klaar.

LET OP: Om 14:30 zal de lustrum activiteit plaatsvinden

Schema Rondje Droogh:

  • 11.00 uur: Start inschrijving
  • 12.00 uur: Start kinderloop (t/m 8 jaar) +/- 1 km
  • 12.20 uur: Start wedstrijd junioren (9 t/m 15 jaar) 3,5 km
  • 12.55 uur: Start wedstrijden senioren 5 km
  • 13.55 uur: Start Klompen Race 500 m
  • 14:30 uur: Start lustrum activiteit

Net als ieder jaar gaat er weer een gedeelte van de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar is het goede doel de ‘Stichting Op Gelijke Voet’. Wat zij allemaal voor goeds doen is te vinden op www.stichtingopgelijkevoet.nl.

Geef een reactie