Een bericht van de Lustrum commissie

De eerste tussenstand voor de 6,5-kamp is bekend! En op een fenomenale eerste plaats bevindt zich Team Rocket, onder de bezielende leiding van teamcaptain “ik laat graag mijn billen zien”-Anton Davids. De tweede plek wordt al stuiterend ingenomen door FC Buitenkerk 6,5 die met een zeer intelligente inzet van wisselspelers de nummer 1 op de hielen zitten. Op een gedeelde derde plaats zijn te vinden (Patrick) Bosjes’ mannen en RAMBALL.

Voor de rekenkundigen onder ons nog even de punten op een rijtje:
Team Rocket: 45 punten: 35 punten vanwege 1e plek Kruiwagenrace Slotfeest (35 punten) en 10 bonuspunten voor het aanbrengen van een nieuw lid bij de inschrijfavond.
F.C. Buitenkerk 6,5: 25 punten vanwege 2e plek Kruiwagenrace Slotfeest (20 punten) en 5 bonuspunten voor de extra inzet van zeer originele wisselspelers.
(Patrick) Bosjes’ mannen: 10 punten vanwege 3e plek Kruiwagenrace Slotfeest.
RAMBALL: 10 bonuspunten vanwege de originele kledij, yell en mascotte.

Aan De Sponsjes, Ja Nee Nee Ja Nee Ja Ne en Intiem Verband doen wij de dringende en hopelijk inspirerende oproep: ‘hop hop hop, ook jullie kunnen nog naar de top!’

Een hartelijke groet van de jury van de 6,5-kamp, we hopen jullie weer te zien strijden bij het Tentfeest op 5 september!

Geef een reactie