Inbraak in Willibrordschool en ’t KuiPJe

Bodegraven, 13 mei 2016

 

Beste KPJ-leden,

Via dit bericht willen we jullie graag op de hoogte stellen van wat er deze week is gebeurd.

In de nacht van woensdag 11 mei op donderdag 12 mei is er ingebroken in de Willibrordschool in Bodegraven, het gebouw waar ook ons clubhuis ’t KuiPJe in ondergebracht is. Er zijn vier ruimtes opengebroken waarbij diverse deuren geforceerd zijn. De materiële schade is groot: deuren, sponningen en sloten zijn vernield.

Helaas is/zijn de inbreker(s) ook in ’t KuiPJe geweest. De deur van het pand en de deur van het magazijn zijn opengebroken, waarna de kluis is meegenomen. In eerste instantie is er een poging gedaan de kluis open te breken, maar vervolgens is de hele kluis meegenomen met daarin de barkas en de algemene kas.

De directeur van de school ontdekte de inbraak donderdagochtend en heeft direct de politie ingelicht. De technische recherche heeft meteen een sporenonderzoek gedaan in het schoolgebouw en in ’t KuiPJe. Bestuursleden Robin en Cynthia zijn ook langs geweest om te constateren wat er is meegenomen en welke schade er is aangericht in ons pand.

Wij als bestuur zijn erg geschrokken en balen natuurlijk ontzettend van deze inbraak. Op dit moment zoeken we uit wat de exacte financiële en materiële schade is voor de KPJ en zijn we in overleg met de school over het herstellen van de schade en het aanbrengen van nieuwe sloten. We hopen dit natuurlijk in de toekomst niet meer mee te maken.

Zodra er meer bekend is over deze situatie, dan laten we dat uiteraard weten. Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie terecht bij een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KPJ Bodegraven

Geef een reactie