PubQuiz – 8 Juni

Alle spelletjesfanaten komen 8 juni weer volledig tot hun recht! Op deze café avond organiseert de redactie van het Braeckpraetje namelijk een Pubquiz. De laatste Pubquiz was alweer in 2014, dus het is hoog tijd voor een nieuwe quiz. Tijdens deze avond komen de volgende onderwerpen aan de orde; De KPJ, Bodegraven, het boerenleven, muziek, ruimtelijk inzicht en de J van Johan.

Mocht je nou niet zoveel van spelletjes houden of niet zo slim zijn… Dat is helemaal geen probleem. Tijdens deze avond spelen we in teamverband, dus zorg dat je je maten goed uitkiest. Daarnaast is er genoeg ruimte om een drankje (Hertog Jan) te doen!

Wil je meedoen, geef je nu op bij Joëlle Dorresteijn (06-11083624) met een team van 3-5 personen! Geef ook direct jullie teamnaam door. De deur van ’t KuiPJe gaat open om 20:00 uur en om 21:00 uur gaat de quiz van start. Deelname aan de quiz is gratis. Er kunnen maximaal 8 teams meedoen.

Geef een reactie