Pleinvibes – 16 juni

Pleinvibes is een (muziek)festival dat wordt georganiseerd door SSCB De Zon en KPJ Bodegraven. Het festival vindt plaats op zaterdag 16 juni 2018. Het festival is op het Raadhuisplein in Bodegraven en is gratis toegankelijk. Er is een bar aanwezig waar dranken gekocht kunnen worden. ’s Middags is er een kindermiddag met activiteiten voor de jonge bezoekers. ’s Avonds staan er op de mainstage diverse bands en DJ’s. Bekijk de volledige line-up op de pagina programma.

Vorig jaar sloegen de KPJ en De Zon de handen ineen om samen een lokaal festival te organiseren voor jong en oud. Dit resulteerde in het Bevrijdingsfestival op 6 mei vorig jaar. De samenwerking bleek succesvol en beide organisaties besloten om het teamwork voort te zetten in 2018. Nu gieten ze het festival in een iets andere vorm. In plaats van het Bevrijdingsfestival is nu gekozen voor een algemener festival zonder het bevrijdingsthema. De locatie blijft hetzelfde, namelijk het Raadhuisplein in Bodegraven. De nieuwe festivalnaam ‘Pleinvibes’ is dan ook een knipoog naar deze locatie. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de website van Pleinvibes.

Wat Pleinvibes 2018
Datum Zaterdag 16 juni 2018
Tijd 16:00 – 00:00 uur
Locatie Raadhuisplein, Bodegraven
Entree Gratis
Leeftijd Alle leeftijden, geen 18 = geen alcohol

Geef een reactie