Busuitje Trekkertrek Koudekerk – 4 Augustus

Zaterdag 4 Augustus is het alweer de zevenentwintigste editie van Trekkertrek Koudekerk en wij gaan naar het tentfeest met de partybus. Dit jaar zijn er optredens van de EB Bluesband, de Bökkers en het Feestteam, dus gezelligheid gegarandeerd!

Om iedereen even veel van het feest te laten genieten heeft KPJ Bodegraven een Partybus geregeld om naar het feest te gaan! In de Partybus kan je onbeperkt bier drinken en genieten van alle gezelligheid voor een klein prijsje. Leden betalen maar €10,- en niet-leden €15,80! (Goede reden dus om lid te worden!).

We maken meerdere tussenstops met de bus, deze kan je samen met de vertrektijden terugvinden in de evenement pagina. Deze keer is het niet meer mogelijk om je via whatsapp op te geven, dit vanwege de nieuwe privacywet. Daarom hebben we besloten om online tickets te gaan verkopen. Koop snel je tickets via https://www.ticketkantoor.nl/shop/KPJ04082018 en neem al je vrienden mee.

Het Kuipje is open vanaf 21:00 daar kan je al lekker genieten van het eerste biertje, om 22:00 vertrekt de bus richting Koudekerk om daar helemaal los te gaan! Prijs is inclusief onbeperkt drank in de bus en busreis heen en terug. Exclusief entree voor het feest (wel 100% garantie op binnenkomst!)

Prijzen zijn inclusief servicekosten van Ticketkantoor. Neem je ticket mee op papier of op je telefoon.

Geef een reactie