Kale Nel Klaverjasmarathon – 10 november

Net als afgelopen jaar organiseren we weer de Kale Nel Klaverjasmarathon. Vele jaren is de klaverjasmarathon in het Parochiehuis (tegenwoordig de Doortocht) georganiseerd, maar in 2013 kreeg het evenement een nieuw locatie. De aula van bassischool Willibrord was toen het decor voor de twaalf uur durende Klaverjasmarathon. Ook dit jaar zal de aula van de basisschool de locatie zijn waar het allemaal gaat gebeuren.

Wat houdt de klaverjasmarathon nou precies in? Het is eigenlijk heel simpel. Je schrijft je per koppel in. Vervolgens speel je in 12 uur tijd 10 potjes. Er wordt deze dag volgens het Rotterdamse systeem gespeeld. Verplicht spelen en zonder passen.

Vorig jaar hebben we weer een traditie in ere hersteld. Niemand minder dan Tonnie Disseldorp zal de catering verzorgen. Tonnie deed dit jaren lang in het Parochiehuis en nu ook bij de Willibrord zal zij je van een heerlijk broodje en soepje voorzien.

Al zin gekregen om mee te doen? Kom dan op 10 november naar de Willibrord school! Het adres is Dronenplein 1b te Bodegraven. Vergeet je niet om op te geven. Let op: geef je op per koppel en dus niet individueel. Opgeven kan op diverse manieren. Door een mailtje te sturen naar contact@kpj.nl of door te bellen naar Cynthia Baars 06-83049805 . Voor slechts €15,- per persoon kunt u dan van 10:00 tot 22:00 klaverjassen, krijg je soep, een slaatje en een broodje (van Tonnie) en kun je één van de vele mooie prijzen winnen. Zorg wel dat je op tijd bent. De deur gaat al om 9:30 uur open.

Geef een reactie