Oudejaars PubQuiz – 31 december

Heb je nog niks te doen met de jaarwisseling? Dan hebben wij iets voor jou! Samen met al je (KPJ) vrienden het nieuwe jaar in. Dit is het plan: ’t KuiPJe gaat op 31 december om 8 uur s’avonds open en rond 9 uur begint de pubquiz. Vervolgens zullen we met z’n allen om 23:55 uur de telling aanzetten en met z’n allen het nieuwe jaar in knallen. Lijkt jou dit wel wat dan kan je jezelf aanmelden bij Martijn van W. op het telefoonnummer 0654301436 of e-mailadres martiveen@gmail.com.

De kosten van deze avond bedragen 20 euro voor leden en 22.50 voor niet leden. Bij dit bedrag zitten de drankjes inbegrepen vanaf 8 uur tot en met 1 uur. Uiteraard worden er ook hapjes en champagne verzorgd. De teams hoeven nog niet van tevoren ingedeeld te worden, dat kan op de avond zelf doorgegeven worden. Wel zullen de teams een grootte hebben van 4 tot 6 personen.

TLDR;
Wat: Een algemene Pupquiz (Thema wordt later bekend gemaakt)
Waar: ’t KuiPJe
Hoe laat: 20:00 uur open start quiz 21:00 uur
Aanmelden: bij Martijn van W. ( 0654301436 of e-mailadres martiveen@gmail.com)
Kosten: leden 20 euro niet-leden 22.50 (Betaling zal geschieden via Tikkie)
Wat krijg je: drankjes, hapjes en champagne!

Dus ga je graag met je (KPJ) vrienden knallend het nieuwe jaar in? Geef je dan snel op!

Geef een reactie