Borefste Dorpskwis – afgelast

Wegens het corona virus zijn wij genoodzaakt om de Boreftse Dorpskwis af te gelasten. We komen zo snel mogelijk met een nieuwe datum.

De allereerste editie van de Boreftse Kwis! De Boreftse Kwis is een gezellige teamactiviteit in het voorjaar van 2020 in Bodegraven.

De kwis

De organisatie heeft een kwisboek vol vragen en opdrachten opgesteld. Op vrijdagavond 20 maart 2020 wordt het kwisboek om exact 19:30 uur overhandigd aan de teamcaptain in het clubhuis van KPJ Bodegraven. De teamcaptain vertrekt hierna naar zijn of haar thuisbasis om met het team te beginnen aan de vragen en opdrachten: van kruiswoordpuzzels tot foto-opdrachten, van het thema muziek tot het thema sport: je kunt het zo gek niet bedenken! Om uiterlijk 23:30 uur levert de teamcaptain het – zo goed mogelijk ingevulde – kwisboek in bij de organisatie. Tijdens de kwis mogen alle mogelijke hulplijnen worden ingeschakeld: mobiele telefoons, laptops, kranten, opa’s en oma’s…

De teams

De samenstelling van het team mag je helemaal zelf bepalen. Dit geldt ook voor het aantal teamleden! Je kunt een team maken met vrienden, buren, collega`s, vage kennissen, etc. De ideale samenstelling is een mix van jong en oud, vanwege de diversiteit van de vragen. Het zou zomaar kunnen dat je tijdens deze avond op pad moet in het dorp om het juiste antwoord op een vraag te vinden… Ieder team wijst één teamcaptain aan, welke het team vertegenwoordigt. 

De uitslag

De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de uitslagavond op vrijdagavond 3 april 2020. Het team met de meeste goede antwoorden wordt de winnaar van de Boreftse Kwis! Alle teamleden zijn van harte uitgenodigd om de winnaars te huldigen. Na de prijsuitreiking is er tijd voor wat geklets, een hapje en een drankje.

Inschrijven

Inschrijven kan van 18 januari 2020 t/m 13 maart 2020. De inschrijfkosten bedragen €25 per team. De opbrengsten zullen naar de Oude Zustertuin gaan.

Overige

Via https://www.facebook.com/kpjbodegraven/ worden jullie op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Voor eventuele vragen en opmerkingen kun je terecht via lustrum@kpj.nl.

Geef een reactie