Update maart 2008

Al ruim 2 jaar is de KPJ bezig met het realiseren van een eigen pand aan de Eiber (tegenover de Zon). De gemeente heeft ons geattendeerd op deze grond, aangezien deze bestemd is voor bijzondere doeleinden; DE KPJ DUS!!

Zeer enthousiast zijn we van start gegaan met het ontwikkelen van onze plannen. Er is een accommodatiecommissie in het leven geroepen en een architect werd bereid gevonden om een ontwerp te maken. Op het moment dat de eerste tekeningen al lang af waren kwam er echter een hoofdriool aan het licht die onze plannen bruut verstoorde…

Op dit moment zijn er nieuwe tekeningen gemaakt, waarbij rekening is gehouden met het riool. Hierboven is het vernieuwde vooraanzicht te zien, enkele nieuwe tekeningen van de binnenkant vind je hier. Deze tekeningen zijn inmiddels, tezamen met een principeverzoek, ingediend bij de gemeente, en deze heeft ze in behandeling. Afwachten dus…!

Ook is er een Comité Van Aanbeveling in het leven geroepen. Bedoeling van dit comité is dat zij kritisch naar onze opzet kijken, ons adviezen geven, en vervolgens dmv een ondertekende brief goedkeuring geven aan onze plannen. Op deze manier hopen wij sterker te staan bij de gemeente en bij potentiële geldschieters. Op dit moment is het comité bijna compleet… binnenkort hopen wij jullie allemaal uit te kunnen nodigen voor een feestelijke bijeenkomst waarop wij ons comité presenteren!

Houd de site en de Braeck in de gaten, wordt ongetwijfeld vervolgd!!

Geef een reactie