Update mei 2011

Afgelopen woensdag 13 april is na een hoop overleg eindelijk de intentieverklaring met de Willibrordschool getekend. Dit was het 2e officiële moment van het eigen pand en een mijlpaal voor de KPJ. Het eerste is alweer even geleden, in januari de extra ALV voor de toestemming van de leden. Inmiddels is dus naar een intentieverklaring toegewerkt waar beide partijen mee kunnen leven. Ondertussen is het definitieve ontwerp van de school en dus ook van het pand klaar. Op dit moment zijn we bezig om dan ook het ontwerp van de inrichting van het pand zelf in te vullen. Vragen zoals, waar komt de bar, waar komt het licht, moeten beantwoord worden. De komende tijd zal met name het financiële stuk en de verdere inrichting aan bod komen. Er wordt hard gewerkt om het ondernemingsplan compleet te maken en af te werken. Deze bestond al deels voor het plan van de Eiber. Op dit moment wordt er gestart met de sponsoring van het pand. Wat wellicht wat leden is ontgaan, maar wat wel een hele mooie eerste aanzet was, gebeurde na de toneeluitvoering. Daar heeft Kees van Vliet de KPJ gesponsord en wel op een hele ludieke manier. Voor 50 euro heeft Kees van Vliet zijn hoofd kaal laten knippen met als goede doel het eigen pand. Naast deze sponsoractie worden heel veel stichtingen en instellingen aangeschreven. Maar hiernaast is natuurlijk altijd ruimte voor andere acties, dus als je ideeën hebt laat het ons weten. Zo zijn alle sponsoracties welkom. Daarom leek het ons leuk om een sponsor van de maand uit te roepen. De sponsor van de maand april is dan ook Kees van Vliet!!!

Geef een reactie