KPJ Toneel: ’n privéjet in m’n achtertuin…?! 17 & 18 februari

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari gaat het weer gebeuren! Een aantal KPJ’ers zullen dan een prachtig mooi toneelstuk opvoeren. Ze hebben er maandenlang voor gerepeteerd, dus kom gezellig op 1 van de 2 avonden kijken.
———
Tickets: voorverkoop via spelers | Aan de deur ook verkrijgbaar
Deur open: 19:30 uur | Start voorstelling: 20:00 uur
Spelers: Patrick Bos, Jacco Maurits, Robin Vos, Anne Vergeer, Loes van Veen, Leendert-Jan van Wensveen, Robbert de Jong, Martijn de Bruin, Inge Moons
Regisseur: Bram Dorresteijn
Souffleuses: Caroline vd Klugt & Rianne vd Gun

Locatie: Aula van de Willibrord school
Adres: Dronenplein 1B, Bodegraven
———
Samenvatting toneelstuk:
Boris Antonov, een schatrijke Russische bonbonfabrikant, heeft een poosje via een chatbox gemailed met Wina, een Nederlands meisje. Dat heeft tot “een grote liefde” op afstand geleid. Nu komt hij – met zijn persoonlijke beveiliger als piloot – in zijn privéjet naar ons land gevlogen om persoonlijk kennis te maken. Een “klein probleempje” daarbij is wel, dat Wina bij de correspondentie een foto naar hem heeft gemailed waar niet zij, maar haar vriendin Heleen op staat…Dat leidt natuurlijk tot grenzeloze verwarringen en moeilijkheden. Niet in het minst bij Mart, de vriend van Heleen, waar deze mee samenwoont! De moeilijkheden stapelen zich op, zeker als de overheid zich er ook nog mee gaat bemoeien!

Geef een reactie