Roller Disco – 1 April

Geen grap, we gaan naar een rolschaats disco. Dat belooft een boel ouderwetse gezelligheid! Even geen telefoon of tablet maar genieten van rollerskaten zoals ze dat vroeger deden, maar dan in een modern jasje. Rollerskaten is weer helemaal terug van weggeweest!!!

We reizen af naar Skate Fever in Capelle a/d IJssel. Dit is de nieuwste uitgaansgelegenheid met een knipoog naar de oldskool discotijdperk. Oude tijden zullen herleven! Geen overvolle discotheek, kroeg of andere uitgaansgelegenheid, maar pure gezelligheid op skates!
De dj’s draaien heerlijke funky, old skool en disco en af en toe R&B.

Opgeven kan bij Joke de Jong (06-37606993) of via de mail contact@kpj.nl. Ook als je geen lid bent kan je gewoon mee! Geef ook meteen of je wilt rijden deze avond.
Tijd: 20:00 – 01:00 uur

Geef een reactie