PinksterVoetbalToernooi – 5 Juni

Het duurt nog even voordat het Pinksteren is maar net zoals andere jaren zal op de Tweede Pinksterdag, 5 juni weer het traditionele KPJ Pinkstervoetbaltoernooi plaatsvinden bij ESTO. Naast gezellig genieten van het zonnetje (hopelijk) en een koude/warme versnapering, kun je dit sportief doen in de vorm van een lekker partijtje voetbal.
Om het een gezellige dag te laten worden zijn we op zoek naar zo veel mogelijk teams die mee willen doen met ons toernooi. We zijn daarom op zoek naar dames teams (7-tallen) en heren teams (11-tallen), om er weer een sportieve dag van te maken. Als team hoef je niet over voetbalkwaliteiten te beschikken. Als vriendenteam of ander sportteam kan je ook prima meedoen met ons toernooi.

Mee doen is namelijk belangrijker dan winnen!
* De damesteams betalen €15,- teamgeld, en de heren €30,-
* Deelnemers worden om 10.30 uur verwacht bij de velden. Kom niet te laat want we beginnen echt op tijd vanwege het strakke speelschema.
*Het toernooi zal ongeveer duren tot 17.00 uur
Snel opgeven is in je eigen voordeel, want vol=ook echt vol.
We hebben dit jaar weer een beperkt aantal plaatsen.
Let wel: opgegeven is ook echt aanwezig en betalen.

Opgeven kan tot 20 mei via de mail bij:
cynthiabaars13@hotmail.com
Geef bij de aanmelding de volgende dingen gelijk door:
– Naam contactpersoon
– Mail adres contactpersoon
– Telefoonnummer contactpersoon
– Teamnaam
– Vrouwen of mannen teams

Heb je geen team kunnen samenstellen maar heb je wel zin om mee te voetballen. Dan is er voor jou in onze KPJ teams altijd wel een plek, dus schroom niet en meld je aan. Dan zorgen wij ervoor dat jij de KPJ kan helpen met de overwinningen binnen te halen.

Ben je nou helemaal geen voetbal talent, dan ben je natuurlijk ook gewoon welkom en ook hard nodig! Natuurlijk is het gezellig als je gewoon langs komt maar de vrouwen en mannen kunnen namelijk altijd jou aanmoedigingen gebruiken! Dus neem je pom poms mee en cheer de teams naar de overwinning!

Geef een reactie