KPJ (Plus) Café met Live Band – 3 Juni

Ben jij lid van KPJ Bodegraven of ben je dat ooit geweest? Kom dan gezellig naar de KPJ (Plus) Café avond en nodig al je KPJ (Plus) vrienden uit! Het is namelijk al een tijdje geleden, maar op 3 juni is er een KPJ (Plus) Café avond.
Deze avond komt er een beginnende band in ’t KuiPJe om de sfeer er goed in te brengen. De band heet Maybe Tomorrow. Ze spelen voornamelijk popcovers en singer songwriter muziek. Dit alles doen ze akoestisch.
Omdat er zo’n leuke band staat willen we ook de deuren open stellen voor iedereen die zich nog geen KPJ Plusser voelt. Het is eigenlijk hetzelfde idee als toen er in het Evertshuis een speciale feestavond was 🙂
Uiteraard komt er deze avond regelmatig een lekker hapje langs en is de bar geopend.

Het evenement is ook op Facebook te vinden: https://www.facebook.com/events/1926237104327385/

Datum: Zaterdag 3 juni
Locatie: ’t KuiPJe (Dronenplein 1B, Bodegraven)
Tijd: 20.00 – 01.00 uur
Voor wie: KPJ Plussers & KPJ leden

Geef een reactie