KPJ Plus & Reünie Braeck met Murphey’s Law – 3 Maart

Het is weer tijd voor een KPJ Plus avond! Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 3 maart. Alle (oud)KPJ leden zijn voor deze avond uitgenodigd. Speciaal voor jullie hebben we een live band geregeld. De band Murphey’s Law zal deze avond optreden. Deze mannen spelen Unplugged Roots Pop. Oftewel een lekker avondje akoestische muziek. De locatie is ons eigen pand ’t KuiPJe. Ons pand is gevestigd in de Willibrordschool. Jullie kunnen ’t KuiPJe bereiken door de deur te nemen aan de kant van de Vrije Nesse. De deur gaat open om 21.00 uur.

Kom gezellig wat biertjes drinken, genieten van goede muziek en lekker bijkletsen met iedereen!

////OUD BRAECK COMMISSIELEDEN OPGELET\\\\\

De 400ste editie van ’t Braeckpraetje komt komende maart uit! Dit vindt de huidige commissie een goede reden om een reünie te organiseren voor alle oud redactieleden. Tijdens deze KPJ Plus avond kun je ook het hele archief inzien! Een mooie gelegenheid om weer eens goede herinneringen op te halen en oude wist-je-datjes op te rakelen.

Deze jubileumeditie zal tevens de laatste gedrukte editie van de Braeck worden, hierna gaan we digitaal verder. Voor oud redactieleden zal er op deze avond ook een extra gedrukte versie van de 400ste Braeck aanwezig zijn! Kom dus vooral langs en neem zoveel mogelijk oud redactieleden en andere KPJ-plussers mee!

Geef een reactie