Accommodatie

Update mei 2011

Afgelopen woensdag 13 april is na een hoop overleg eindelijk de intentieverklaring met de Willibrordschool getekend. Dit was het 2e officiële moment van het eigen pand en een mijlpaal voor de KPJ. Het eerste is alweer even geleden, in januari de extra ALV voor de toestemming van de leden. Inmiddels...Read More »


Update januari 2011

Er is veel gebeurd op ‘acco’-gebied. Afgelopen vrijdag 7 januari was er een extra ALV ingelast om alle KPJ-leden te informeren en om gezellig te discuseren over het pand. De opkomst was heel goed. Het blijkt dus dat het onderwerp erg leeft bij de leden, en terecht. Tot dusver kon...Read More »


Update december 2010

Het is alweer even geleden dat er vanuit de accommodatiecommissie een update is gegeven, maar dat de ontwikkelingen elkaar in snel tempo op kunnen volgen is ook de laatste tijd weer gebleken. Vandaar ook dat alle leden inmiddels een brief hebben ontvangen met een uitnodiging voor een extra Algemene Leden...Read More »


Update februari 2010

Het is al weer een tijd geleden dat hier iets te lezen was over de vorderingen van de acco, maar dat neemt niet weg dat er in de tussentijd heel wat is gebeurd. Hieronder is het verslag te lezen zoals dat is voorgelezen op de afgelopen ALV, wat in grote...Read More »


Update augustus 2008

25.000 euro dichterbij een eigen pand !!!

Jullie hebben vast het een en ander in de krant gelezen over de bezigheden van de accommodatie commissie de afgelopen tijd. Er zijn verschillende ingezonden brieven in de krant verschenen en ook een aantal stukjes geschreven door de correspondenten van de krant zelf.
Het...Read More »


Update maart 2008

Al ruim 2 jaar is de KPJ bezig met het realiseren van een eigen pand aan de Eiber (tegenover de Zon). De gemeente heeft ons geattendeerd op deze grond, aangezien deze bestemd is voor bijzondere doeleinden; DE KPJ DUS!!

Zeer enthousiast zijn we van start gegaan met het ontwikkelen van onze...Read More »


Update maart 2007

Na het bericht dat er een hoofdriool onder de bouwlocatie ligt moesten de tekeningen aangepast worden. Het resultaat vind je binnenkort hier!

...Read More »

Vorderingen eigen pand, update augustus 2006

Zoals jullie weten is de KPJ druk bezig met het verkrijgen van een eigen clubhuis. De ideeën over de aanbouw aan het scoutingclubhuis zijn van de baan. De gemeente heeft een mooie locatie aangewezen, welke bestemd is voor bijzondere doeleinden: bijvoorbeeld KPJ dus!

Er is intussen gesproken met een architect, om...Read More »


Een eigen pand

Bron: ’t Braeckpraetje, Maart 2006

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is de KPJ al geruime tijd bezig met het verkrijgen van een eigen pand.

Na vele mislukte pogingen heeft het bestuur nu opnieuw het initiatief genomen om de gemeente over de streep te trekken. Er is een nieuwe plan bedacht wat reeds...Read More »


One Response to “Accommodatie